VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
 
13.8 %
 
24.1 %
 
3.4 %
 
6.9 %
 
51.7 %
Leghasznosabb vélemény
2013.05.12
Összegezve leírom hogyan jártam. Hosszas töprengés és hezitálás, illetve pénztárcámmal történt rövid egyeztetést követően vágtam bele a vételbe. Okosabb akartam lenni másnál, ezért nem multitól, ...
Előnyök:

Igazán nem tudom őszintén senkinek sem ajánlani. Talán azok válassz...

Hátrányok:

Egyszerűen semmi jót elmondani nem tudok róla. Úgy is fogalmazhatná...

Minden vélemény - MTD GCS 46/40 C
Rendezés: 
8 hónapja
Balogh Zoltán
Gyerek korom óta szerelek minden benzinest de ekkora hulladékot még nem láttam. Fél óra vágás 1 nap szerelés. SZinte lehetetlen beálítani ha azt hiszed ok akkor biztos hogy ha nekikezdessz már marhára nem ok. Az erdőre istenőriz hogy vigyem. Csak a szerviznek jó bár ott is tele van a tökük.
Előnyök:

Az Istenre kérek mindenkit aki láncfürészt akar venni hogy az mtd és einhell nevüeket kerülje el. Ha nem akartok idegbetegek lenni.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
9 hónapja
Kati
Megbántam a vásárlást.
Előnyök:

Ha még nem vagy idegbeteg az leszel garantálom!

Hátrányok:

A Tescóban vásároltam a férjemnek, ajándéknak szántam. Már nem tudom egy év alatt hányszor volt szervizben. Egy kombájnt hamarabb megjavit, mint ezzel egy év alatt tíz mázsa fát összevág. Nem azért mert nem ért hozzá. Ez a fűrész biztosan csak a szervizben érzi jól magát. Már a visszavitel-hozatal lassan üti az árát, Ma szombat van, most hoztuk vissza a szervizből, Reggel óta csak próbálkozás. Első hibája a berántó kiszakad, kalburátor, olajadagolás stb. Ez egy őrület lassan lejár a jótállás.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (7) | Nem (0)
1 éve
József
Összegezve leírom hogyan jártam.
Hosszas töprengés és hezitálás, illetve pénztárcámmal történt rövid egyeztetést követően vágtam bele a vételbe. Okosabb akartam lenni másnál, ezért nem multitól, hanem egy forgalmazótól vettem. Azért a döntés, mert ő szerviz is egyben, ezért vásárláskor beüzemelte. Üzemanyagot töltött, majd beállította üzemi hőfokon a levegő-anyag csavarokat, aztán az udvarán leszelt egy rönk fát. Nem utolsó sorban engedett az árból is. Fontos tudni, hogy ez is gyári új, dobozából előttem kivett, előtte benzint nem látott garanciális gép volt.
Boldogan hazavittem, de havas tél révén már össze volt vágva a fám, és mivel előzőekben kipróbálta az értékesítő szerviz, így nyugodt voltam a dolgomban. Kb. másfél hónap múlva szomszédom megkért, hogy vágjunk ki egy fenyőjét. 10 perc múlva megállt és soha el nem indult nekem. Szerviz. Kiderült, hogy komplett dugó és gyűrű cserés, mert eltört benne a gyűrű. Hazahoztam miután elkészült, majd ismét állt egy hónapot.Tovább
Előnyök:

Igazán nem tudom őszintén senkinek sem ajánlani. Talán azok válasszák ezt a terméket, akik bírják a stresszt, a kihívásokat, és hatalmas bennük a felfedezni vágyás. Rengeteg pénzzel és szabadidővel rendelkeznek, vágynak az új emberi kapcsolatok bővítésére, értem ezalatt a szervizekkel való találkozásokat. Kreatívak és hisznek magukban, pontosabban abban, hogy maguk is javítani tudják, vagy alapjában vallási beállítottságúak és őszintén hiszik, hogy egyszer megjavul. Jó a kommunikációs készségük, és rendkívül toleránsak. Végül is személyiség fejlesztő eszközként kiválóan alkalmas.

Hátrányok:

Egyszerűen semmi jót elmondani nem tudok róla. Úgy is fogalmazhatnám a kérdést, hogy nincs előnye. Inkább mellékhatásai vannak, mint pl. a fokozódó idegesség, verejtékezés, obszcén szavak változatosan tömör és sűrű használata. Arra amire kitalálták majdnem alkalmatlan, kivéve azon sikeres vásárlók kevés hányada akik akik a kivételt képezik.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (12) | Nem (1)
1 éve
kriszbon
Nálam 3 éve fut a gép, és összességében elégedett vagyok vele. Évente 25-35 erdei köbméter(1x1x1, 7 m) vegyes vastagságú, többségében kemény fát szedek meg vele az erdőn.
Ezt sokszor tarvágás után, ahol a gépnek üzemidőre sokat kell mennie az összetakarítás végett, mert rengeteget kell vagdalkozni.
Természetesen össze is vágom vele, ezen felül néha máshol is kuglizok jó pár köbméter fát vele.
Az árát(30 e. ) már az első faszedésnél bőven behozta, a többi meg ajándék ennyi pénzért.
A láncdekli, és benzintank körül érdemes körbetömíteni(pl. öntapadós gumis tömítővel) , hogy a finom fűrészport ne szívja be a légszűrőbe, így elég 5-6 vagy több tankonként tisztítani.
Minőségi olajat kell használni(1: 40) , nem érdemes spórolni pár százast rajta, főleg ha valaki keveset vág vele.
Láncolaj legyen megfelelő, nem kell túl drága, de tapadós(fáradt olajat ne).
A bejáratásra oda kell figyelni, első tank kicsit olajosabb legyen(talán 1: 30) üzem melegre fel legyen melegedve, ésTovább
Előnyök:

Akcióban olcsón hozzá lehet jutni egy használható géphez, ha valaki oda is figyel rá, és csak annyit vár el a géptől, ami egy 30 ezres géptől elvárható, akkor jó vétel lehet.
Erős pörgős dinamikus a motorja a maga kategóriájában.
Árban közeli más gépeknél a teljesítménye, tudása sokkal jobb, minőségben meg nem igen marad el azoktól(AL-KO, Partner, Einhel stb. ).
Ergonómiai kialakítása, súlyelosztása szerintem tűrhető.
A rezgéscsillapítása van olyan jó mint sok neves gyártó olcsóbb gépjeinek, (sőt.. ).
Összességében jól összerakott gép.

Hátrányok:

A gyárilag szerelt kÍNAI Bosch gyertyát érdemes cserélni azonnal a meglepetések elkerülése végett(gagyik) pl Champion CJ7Y-ra vagy ha Bosch, akkor máshol gyártottra.
A légszűrő hamar eltömődik, de kiküszöbölhető valamennyire.
Kuplungrugót tördeli, mert a gyári rugó kialakítása nem jó, és drága is hozzá(kb. 800ft).
A többi alkatrész sem túl olcsó hozzá.
Gyári lap lánc minősége nem a legjobb, hacsak nem Oregonnal szerelték.
A gép elég nehéz, de még elviselhető.
A fogyasztása magas, ez orvosolható megfelelő beállítással.
Alapjárat néha elmászik.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (10) | Nem (1)
1 éve
Maca
Nem bántuk meg annó az Auchanban 29 ezerért megvenni.
a 940-es MC culloch elbújhat mellette, meg az AL-kó is. Ez a tapasztalat.
Al-kót többet kell szerelni, mint az MTD-t
Előnyök:

Mi kb 7-8 éve használjuk az MTD benzines láncfűrészünket. Évente cserélünk láncot rajta, általában husqvarna lánc van rajt. Fadöntésre is jó, nemcsak darqabolásra.

Hátrányok:

Hááát, mint afféle használati tárgy ez is elromlik néha, évente kb 5-6000Ft-ért veszünk bele alkatrész és megyünk tovább. Ha vitrinben tartanánk--akkor gondolom sosem romlana el.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (2) | Nem (1)
1 éve
W.Krisztián
Ezekkel a tárgyakkal csak a gyártók jártak jól. 3 kilo műanyagot és 3kilo aluminiumot tökéletesen értékesítettek! Gratulálunk nekik! !
Előnyök:

Discoban jol lehetne verekedni vele!

Hátrányok:

A favágáshoz semmi köze. Ha eddig nem szentségeltél, e tárgyak beszerzése utan biztosan fogsz! nekem folyton elmegy az alapjarat, törik a rugó a kuplungban, folyik az olaj a beöntőnél ( több ezer forintért adtak volna újat). A karburátort kb 15 ször szedtem szét. Nálam ez ugy megy , hogy ha fát kell vágnom, akkor ugy kalkulálom, hogy fel óra munka(jo esetben) és utana kb ugyanennyi szerelés (jó esetben). Egy könyvet tudnék írni a bajáról. áááááááá Könyörögve kérek mindenkit, hogy ha teheti más márkát vásároljon! !! !! ! Bemérgültem és vettem egy makitát ; )

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (4) | Nem (5)
1 éve
csaba
én 4 éve vettem de az óta semmi baja nem volt csak egy szűrőt vettem bele meg egy csillag kereket már le hajtottam vele 2 vezetőt meg vagy 4 lácot nekem nagyon be vált a gép és még a mai napig pöc röf
Előnyök:

pörgős és jó be vált

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (2) | Nem (2)
1 éve
antimtd
Be KELL tiltani és büntetni aki még mindig árulni merészeli!
Előnyök:

Nem létezik! Bár az alkarod szálkásodik a sok rángatástól...

Hátrányok:

Lánc, olajszűrő , levegőszűrő , gyertya, benzintank , tanksapkák , kuplungrugó, karburátor, stb.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (8) | Nem (3)
1 éve
Brand
Egy éve vettem Gcs 26/45 fűrészt ! Az elsőt azonnal cserélni kellett mert a karburátor nem volt jó ! Cserekészüléknél a berántó kétszer esett szét! Pihent szinte egész nyáron gondoltam előveszem picit megpörgetem ! NA mire lettem figyelmes? !? Hát a tanksapka álltó helyében elrepedt! Folyt belőle a benzin! NA és a vásárlás helye 16 km van tőlem ez annyit jelent hogy be kell vinnem majd el kell hoznom az 4000 ft benzin alap hangon! tehát eddig csak benzinre költöttem 16 ezert ! ÉS most sem jó a gép mert ugye tank sapka miatt nem akarom garanciába vissza vinni!
akkor ez jóó? ?
Előnyök:

Az nincs!

Hátrányok:

Na az vann!

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
1 éve
sanyi
másfél hete vettem sajnos. az első indítás aránylag jól sikerült, alapjáraton egy tank olajosabb keverékkel bejárattam. majd másnap 1 óra munka után megállt, eldugult a finom szürő a karburátorban. ezt még 3-szor játszotta el velem 2 óra alatt, végül mindent át takrítottam és ki derült, hogy a benzincső mellett a tankba be szívja az apró por szemeket és a tankban lévő szürő átengedi. kicseréltem a tank szürőt és ki bírta így még az aznapot. más nap indításkor tönkre ment a berántó szerkezet, kitőrt a dekniből...... vettem 100 mázsa tüzifát meg egy új láncfürészt(40. 000ft) és 3 tank benzinnel összevágtam kb 20 mázsát és ennyi. a lényeg annyi hogy a garancia papirt nem érvényesítettem vásárláskor, a vásárlást igazoló blokk meg ki lett dobva...csak egy új dekni 12000 ft....... gyerekek. ne vegyetek ilyet! !!
Előnyök:

nincs

Hátrányok:

hogy sok benne a műanyag

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
Írj véleményt
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy vásárlás előtt a forgalmazó, illetve a gyártó honlapján is ellenőrizd az adatokat. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.